Nova kompaktna verzija Farinograph-a
- ICC standard br. 115/1
- ISO 5530-1
- AACC metoda br. 54-21 i druge
Novi Farinograph-TS nudi dobro poznati Farinograph princip merenja kao i njegov prethodnik i uz to ga spaja sa globalno povezujućim softverom – Brabender MetaBridge-om.
Farinogram prikazuje karakteristike kvaliteta ispitanog brašna.
Apsorpcija vode: Što je veća apsorpcija vode u brašnu pri definisanoj gustoći testa, to je veća proizvodnja testa po vreći brašna
- Veća cena brašna zahvaljujući optimalnoj apsorpciji vode
- Ušteda vremena tokom proizvodnje zahvaljujući konstantnoj apsorpciji vode
Vreme razvoja testa: Optimalno vreme mešanja za optimalna testa
- Najefikasnije vreme mešanja i podešavanja
- Osiguravanje stabilnog kvaliteta proizvoda identifikacijom različitih veličina čestica ili oštećenja skroba
Stabilnost: Što je duža stabilnost, to je veća fermentacija i potrebne su veće sile za mešanje
- Određivanje najprofitabilnije primene sa informacijama o podešavanjima za gluten sadržan u testu
Stepen omekšanja: Što je brže omekšanje, to je kraća fermentacija i manje opterećenje koje brašno može podneti
Farinograph-ski kvalitetni broj (FQZ): Što je veći FQZ, to je brašno čvršće
Prednosti
- Kompaktno kućište sa malim prostornim zahtevima
- Plug & Play: spremno za upotrebu
- Modularni dizajn, opcionalno je dostupan i ekran osetljiv na dodir
- Nove softverske karakteristike MetaBridge-a kao novi korisnički interfejs
- Višestruki pristup: praćenje testiranja sa više krajnjih uređaja u isto vreme
Farinograph-TS
Naponski priključak: 1 x 230 V; 50/60 Hz + N + PE; 5,2 A
1 x 115 V; 50/60 Hz + PE; 10,4 A
Dimenzije (Š x V x D)
420 x 553 x 700 mm (bez ekrana osetljivog na dodir)
470 x 553 x 700 mm (sa ekranom osetljivim na dodir)
Masa (bez miksera)
oko 40 kg neto