FARINOGRAPH®-TS

Nova kompaktna verzija Farinograph-a

  • ICC standard br. 115/1
  • ISO 5530-1
  • AACC metoda br. 54-21 i druge

Novi Farinograph-TS nudi dobro poznati Farinograph princip merenja kao i njegov prethodnik i uz to ga spaja sa globalno povezujućim softverom – Brabender MetaBridge-om.

Farinogram prikazuje karakteristike kvaliteta ispitanog brašna.

Apsorpcija vode: Što je veća apsorpcija vode u brašnu pri definisanoj gustoći testa, to je veća proizvodnja testa po vreći brašna

  • Veća cena brašna zahvaljujući optimalnoj apsorpciji vode
  • Ušteda vremena tokom proizvodnje zahvaljujući konstantnoj apsorpciji vode

Vreme razvoja testa: Optimalno vreme mešanja za optimalna testa

  • Najefikasnije vreme mešanja i podešavanja
  • Osiguravanje stabilnog kvaliteta proizvoda identifikacijom različitih veličina čestica ili oštećenja skroba

Stabilnost: Što je duža stabilnost, to je veća fermentacija i potrebne su veće sile za mešanje

  • Određivanje najprofitabilnije primene sa informacijama o podešavanjima za gluten sadržan u testu

Stepen omekšanja: Što je brže omekšanje, to je kraća fermentacija i manje opterećenje koje brašno može podneti

Farinograph-ski kvalitetni broj (FQZ): Što je veći FQZ, to je brašno čvršće

 

Prednosti

  • Kompaktno kućište sa malim prostornim zahtevima
  • Plug & Play: spremno za upotrebu
  • Modularni dizajn, opcionalno je dostupan i ekran osetljiv na dodir
  • Nove softverske karakteristike MetaBridge-a kao novi korisnički interfejs
  • Višestruki pristup: praćenje testiranja sa više krajnjih uređaja u isto vreme

Farinograph-TS

Naponski priključak: 1 x 230 V; 50/60 Hz + N + PE; 5,2 A

1 x 115 V; 50/60 Hz + PE; 10,4 A

Dimenzije (Š x V x D)

420 x 553 x 700 mm (bez ekrana osetljivog na dodir)

470 x 553 x 700 mm (sa ekranom osetljivim na dodir)

Masa  (bez miksera)

oko 40 kg neto