
Analizirajte svojstva prerade vaše hrane ili sirovina za životinje pomoću tehnologije najvišeg kvaliteta. Ovo osigurava nesmetan proizvodni proces bez trošenja materijala, vremena i troškova.
Razvijte nove proizvode, formulacije, metode ili procese – u laboratorijskom okruženju sa malim ulaganjem materijala i vremena. Postignite svoj optimalni rezultat variranjem sastava materijala kao i parametara procesa.
Bilo da se radi o kontroli kvaliteta ili razvoju – Brabender vas podržava u rešavanju vašeg izazova u oblasti prehrambene industrije sa odgovarajućim proizvodima i uslugama.
ViscoQuick
Brabender ViscoQuick je univerzalni viskozimetar koji meri reološka svojstva ulaznih sirovina u proizvodnji, tečnosti, kaša, kremova, sosova i pasta, pri promenljivim uslovima...
Jednopužni laboratorijski ekstruder
Formiranje (testenine) Želatinizacija, plastifikacija (skrob) Kuvanje i ekspandiranje (modifikacija skroba, grickalice) Teksturisanje (proteini soje) Proizvodnja biorazgradivih proizvoda skroba Merni ekstruder...
SEDIMAT
Laboratorijski mlin za automatsku proizvodnju uzoraka brašna za određivanje sedimentacione vrednosti po Zeleny-u ICC standardi br. 116 i 118 ISO...
Rotacioni mlin
Princip Materijal se puni preko nasipnog koša u komoru za mlevenje na mlinu. Hranilica na košu omogućava precizno doziranje materijala....
Mlin SM 4
Primena Mlin SM 4 je mali, snažan laboratorijski mlin za pripremu uzoraka za određivanje sadržaja vlage i analizu npr. proteina...
Metabridge ®
MetaBridge® Pametni softver za povezanu komunikaciju Jedan sistem za sve primene Kao svestrano softversko rešenje, Brabender MetaBridge povezuje Vaše Barbender...
FARINOGRAPH®-TS
Nova kompaktna verzija Farinograph-a ICC standard br. 115/1 ISO 5530-1 AACC metoda br. 54-21 i druge Novi Farinograph-TS nudi dobro...
QUADRUMAT® senior
Laboratorijski mlin za testiranje svojstava za mlevenje i prinosa Norma BIPEA – BY.102.D.9302 Posebna verzija za durum (tvrdu pšenicu) Quadrumat®...
Mlin Quadrumat® Junior
Precizni laboratorijski mlin za uzorke brašna kao iz proizvodnje AACC metoda broj 26-50 Modifikovana verzija za aplikaciju krupica (griz) Brabender®...
Merač vlage – MT-CA
Analizator vlage – Vlagomer MT-CA MT-CA – Brabender vlagomer vlage MT-CA je elektronski analizator vlage koji se koristi principom sušnice...
Viscograph®-E
Viscograph®-E – Standard za testiranje skroba ICC-norma broj 169 AACC metoda 61-01 Viscograph®-E je širom sveta standardni instrument za merenje viskoznosti...
Micro Visco Amylo-Graph®
Micro Visco-Amylo-Graph®-E – Kombinirano rešenje za brašno i skrob Micro Visco-Amylo-Graph® kombinuje postupke uređaja Viscograph®-Ei Amylograph®-E u jednom instrumentu. Profit svestranosti i pouzdanosti ovog instrumenta...
Glutograph ®-E
Glutograph®-E – Testiranje kvalitete vlažnog i suvog glutena Osim reoloških mjerenja testa za kvalitet brašna, npr. instrumentom Farinograph®-E ili Extensograph®-E, sve više...
GlutoPeak®
GLUTOPEAK – Brzi test za određivanje kvaliteta glutena Test je jednostavan i lako objašnjiv. Najpre u instrument stavite lopaticu. Zatim...
Amylograph®-E
Amylograph®-E – Svojstva želatinizacije i aktivnosti enzima u brašnu i celom brašnu ICC-norma broj 126/1 ISO 7973 AACC metoda broj...
Ekstenzograf®-E
Uređaj za određivanje kvaliteta brašna – Extensograph Extensograph®-E – Za mjerenje kvalitete brašna i ponašanja testa kod rastezanja ICC-norma broj...