Pratite nas:

PFEUFFER Nemačka

Oprema za kontrolu kvaliteta žitarica i semenske robe, i oprema za reprezentativno uzorkovanje semenske robe

 

Pfeuffer je specijalizovani  proizvođač instrumenata i tehnologije kontrole kvaliteta industrije žitarica, sinonim kvalitetne opreme i rešenja.

Pfeufferov proizvodni program obuhvata uzorkovanje zrna i semena, pročistače i razdeljivače uzoraka, laboratorijske mlinove, specijalna sita, laboratorijske i prenosne vlagomere, kao i uređaje za sortiranje i merenje raznovrsnih kvalitativnih parametara u industriji sakupljanja, skladištenja i prerade žitarica.

UZORKOVANJE

Pfeuffer je svojim patentiranim CONVAC sistemima stvorio jedinstven sistem uzorkovanja prilikom preuzimanja ili skladištenja sirovine. Patent sistema usmeren je na rešavanje problema efekta usisivača koji se javlja prilikom  uzorkovanja sa dna tovarnog prostora.

Vario 1G 1-4 sortirnica

SORTIRANJE UZORAKA

Pfeuffer svoj proizvodni asortiman sortirnica uzoraka dijeli u tri grupe: Vario, Višestruke i Riffel sortirnice. Sve sortirnice u asortimanu pokreću isti motori snage od 60W, napona 230V pri frekvenciji od 50 Hz.

Prečišćači uzoraka

ANALIZE UZORAKA

Prečišaći analiziraju uzorak i izbacuju svako zrno koje se ne uklapa u prethodno zadane standarde. MLN tip pročišćivača deli uzorak od nečistoća operacijama bez vibracija.